Dienstverlening

Wij geloven in een persoonlijke en duidelijke dienstverlening. Daarom hebben we onze dienstverlening vastgelegd in dienstverleningsovereenkomsten. Daarin leest u precies waarvoor u betaalt en wat wij daarvoor doen. Deze dienstverleningsdocumenten kunt u hier vinden en downloaden. Heeft u er vragen over, dan beantwoorden we deze natuurlijk graag.

Uiteraard voldoen deze documenten aan de regels die de overheid aan de financiële dienstverleners heeft opgelegd. Wilt u meer over weten regelgeving in de financiële wereld, dan kunt u terecht bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Mocht u niet tevreden zijn of een klacht hebben, vertelt u het dan aan ons. Alleen dan kunnen we er iets aan doen. Mochten we er niet uitkomen, dan verwijzen we u graag door naar het klachteninstituut Kifid waar u uw klacht kunt indienen.

Tot slot vinden we kennis, vertrouwen en kracht belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij branchevereniging de STFD.

 

Over Aaveste

Bij Aaveste staan onze cliënten altijd op de eerste plaats. We geloven in kwaliteit van leven en werken. Zo werken we altijd. Daarom horen wij vaak van onze cliënten: ‘Fijn dat het zo geregeld is.’

Adresgegevens

Aaveste verzekeringen & uitvaartzorg
Torenstraat 29-A
5268 AS  Helvoirt
tel: 0411 – 64 14 68

Privacy Policy