Advieskosten

Wanneer men vroeger een verzekering sloot, ontving de adviseur de beloning van de verzekeraar. Dit werd provisie genoemd. Vanuit de wet is vastgelegd dat de meer complexe verzekeringen en hypotheken niet langer op provisiebasis mogen worden afgesloten, maar betaald worden per advies. Het zijn namelijk producten waar uw persoonlijke situatie en de manier waarop u met risico’s wilt omgaan centraal staan. Het gaat om verzekeringen zoals pensioenen, arbeidsongeschiktheid, levensproducten, ondernemersverzekeringen, uitvaartverzekeringen en hypotheken. Daar betaalt u tegenwoordig advieskosten voor.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed adviseur echt iets voor u kan betekenen als wij u kennen. We komen daarom bij u thuis. Het oriënterende gesprek is altijd vrijblijvend. Pas als u een advies vraagt, brengen wij een bedrag in rekening. Maar geen verrassingen. U ontvangt voordat we aan de slag gaan een offerte. Voor een advies op maat voor een verzekeringsproduct betaalt u 75 euro. Wilt u ook een product afsluiten, dan betaalt u daarvoor nogmaals 75 euro. Hypotheken vergen een andere aanpak. Een hypotheekadvies kost 1.000 euro. Een hypotheek afsluiten kost eveneens 1.000 euro. Meer informatie vindt  u in onze dienstverleningsovereenkomsten.

Over Aaveste

Bij Aaveste staan onze cliënten altijd op de eerste plaats. We geloven in kwaliteit van leven en werken. Zo werken we altijd. Daarom horen wij vaak van onze cliënten: ‘Fijn dat het zo geregeld is.’

Adresgegevens

Aaveste verzekeringen & uitvaartzorg
Torenstraat 29-A
5268 AS  Helvoirt
tel: 0411 – 64 14 68

Privacy Policy