Overzichtelijk verzekerd

Bent u overzichtelijk verzekerd? Een verzekering afsluiten is door het internet steeds gemakkelijker geworden. De vraag is of u daarmee uw risico’s volledig heeft afgedekt. Want goed verzekerd zijn, is meer dan een verzekering afsluiten Want wie houdt het overzicht en de samenhang in de gaten? Het is onze taak om naar de samenhang in uw verzekeringsportefeuille te kijken.

Bovendien luisteren wij naar de risico’s die u wel en niet wil lopen. Als we dat in kaart hebben gebracht, geven we u een advies op maat. Waarbij de beste oplossing in uw situatie onze leidraad is. Zo krijgt u overzicht in uw verzekeringen en inzicht in de risico’s die u afdekt. U kunt bij ons terecht voor alle soorten verzekeringen. Van een eenvoudige brommer- of autoverzekering tot de meer complexe pensioen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen of uitvaartverzekeringen.

En mocht u schade hebben, dan handelen wij die voor u af. Uiteraard.

Over Aaveste

Bij Aaveste staan onze cliënten altijd op de eerste plaats. We geloven in kwaliteit van leven en werken. Zo werken we altijd. Daarom horen wij vaak van onze cliënten: ‘Fijn dat het zo geregeld is.’

Adresgegevens

Aaveste verzekeringen & uitvaartzorg
Torenstraat 29-A
5268 AS  Helvoirt
tel: 0411 – 64 14 68

Privacy Policy